___Mafia Polska PL Torun___
ja był proponował jeszcze jedną rzecz a konkretniej aby forum było dostępne tylko dla członków rodziny i rzeby po zalozeniu konta admin musial potwierdzic czy osoba rzeczywiscie nalezy do naszego gangu bo i inaczej ktoś może nam wyslać jakiegoś zwiadowce i będą wiedzieili wszystkie nasze plany a to chyba nie za dobrze
zróbmy część otwarta dla nowych którzą chcą zadac pytanie zanim dolacza i dla ludzi ktorzy juz sa taka jest moja propozycja a jesli pamietam to jest to do zrobienia
Ostatnio edytowany przez sapo (2008-01-15 12:08:16)
Młodszy Użytkownik
bardzo dobry pomysł popieram
Administrator
A po co?pozwoliem sobie tylko ograniczyc uprawnienia gosci i juz nikt nie bedzie nas podgladał.A z tym sprawdzaniem to nie problem pzeciez.kady kto przyjmuje rejestracje niech sprawdzi czy osoba jest na liscie w klanie.I juz:)
Administrator
No niewiem.Jak tam wszedłem to goscie mieli PEŁNE uprawnienia:) zdziwiłem sie bo jak wszedłem w ncy na forum byłem sam...z JEDNYM gosciem przegladającym forum...;/
Administrator
Wiec trzeba zrobic to drugie forum..
Tylko jak członkowie Akademii nie będą mieli dostępu do głównego forum rodziny to lipa bo w akademii póki co niewiele się dzieje.forum jest ciche ,a gracze zamiast udzielać się na forum zapychają skrzynki z pytaniami.Acha i prosiłbym o jakieś wytyczne dla Akademi bo wieje nudą.brak tam jakiś zorganizowanych działań.Mi to aż tak nie przeszkadza bo gram swoje ale żeby nie rozlazło się to znowu jak miało to miejsce przed podziałem na akademię i główną rodzinę, zwłaszcza teraz gdy nabór jes duży i będzie to trudniej ogarnąć.pozdro
a czy rejestracje na forum przyjmowane sa automatycznie czy ktos to kontroluje? kiedy ja sie rejestrowalem to od razu mnie zalogowalo, czyli kazdy moglby sie zarejestrowac i poczytac sobie co nieco (chociaz wiekszsc uzytkownikow to niemcy i pewnie kiepsko czytaja po polsku:D)