___Mafia Polska PL Torun___
wiecie co rozmyśliłem się przecież to bedzie kosztowac mnie 10.000$ a jak zdobede odpowiednią ilosc sily to znow bede musiał wydac 10.000$
WIęC NIE JESTEM ZA
Ostatnio edytowany przez BEOWULF97 (2008-01-15 17:30:04)
ja zgadzam siez BEOWULF97 mysle dokladnie tak samo jak ty kolego ale rownoczesnie mysle ze powyzsze propozycje tez sa dobre wiec mam nadzieje zxe ktos wymysli jakies ciekawe rozwaizanie dla tych naszych problemow pozdrawiam wszystkich goraco michal393
wszystko co miało sie stać już sie stało wszystko wybrane - no prawie ale reszta to kwestia myśle godzin, 10 000 kasy to może na poczatku troche jest, jednak jak spojrzycie na to z innej strony np. dzięki rodzinie wiecie na jakie dzielnice możecie spokojnie atakować i plądrować żeby nie przegrać, więc w ciągu jednego ataku zarabiacie powiedzmy 200 000 - rachunek chyba prosty? tracisz 20 000 a zyskujesz ile sie tylko da?
nie ma cudownej metody, moja metoda jest następująca: wysyłasz albo silną armie powiedzmy 200 000 która plądruje dzielnice i w tym samym czasie tzn z minute pozniej, wysylam druga armie z sila powiedzmy 5000 która przejmie dzielnice, jeśli pierwa armia wygra tzn cala obrona przeciwnika zniknie i druga armia przejmuje dzielnice metod jest kilka ja tylko podałem przykład