___Mafia Polska PL Torun___
ja by³ proponowa³ jeszcze jedn± rzecz a konkretniej aby forum by³o dostêpne tylko dla cz³onków rodziny i rzeby po zalozeniu konta admin musial potwierdzic czy osoba rzeczywiscie nalezy do naszego gangu bo i inaczej kto¶ mo¿e nam wyslaæ jakiego¶ zwiadowce i bêd± wiedzieili wszystkie nasze plany a to chyba nie za dobrze
zróbmy czê¶æ otwarta dla nowych którz± chc± zadac pytanie zanim dolacza i dla ludzi ktorzy juz sa taka jest moja propozycja a jesli pamietam to jest to do zrobienia
Ostatnio edytowany przez sapo (2008-01-15 12:08:16)
M³odszy U¿ytkownik
bardzo dobry pomys³ popieram
Administrator
A po co?pozwoliem sobie tylko ograniczyc uprawnienia gosci i juz nikt nie bedzie nas podglada³.A z tym sprawdzaniem to nie problem pzeciez.kady kto przyjmuje rejestracje niech sprawdzi czy osoba jest na liscie w klanie.I juz:)
Administrator
No niewiem.Jak tam wszed³em to goscie mieli PE£NE uprawnienia:) zdziwi³em sie bo jak wszed³em w ncy na forum by³em sam...z JEDNYM gosciem przegladaj±cym forum...;/
Administrator
Wiec trzeba zrobic to drugie forum..
Tylko jak cz³onkowie Akademii nie bêd± mieli dostêpu do g³ównego forum rodziny to lipa bo w akademii póki co niewiele siê dzieje.forum jest ciche ,a gracze zamiast udzielaæ siê na forum zapychaj± skrzynki z pytaniami.Acha i prosi³bym o jakie¶ wytyczne dla Akademi bo wieje nud±.brak tam jaki¶ zorganizowanych dzia³añ.Mi to a¿ tak nie przeszkadza bo gram swoje ale ¿eby nie rozlaz³o siê to znowu jak mia³o to miejsce przed podzia³em na akademiê i g³ówn± rodzinê, zw³aszcza teraz gdy nabór jes du¿y i bêdzie to trudniej ogarn±æ.pozdro
a czy rejestracje na forum przyjmowane sa automatycznie czy ktos to kontroluje? kiedy ja sie rejestrowalem to od razu mnie zalogowalo, czyli kazdy moglby sie zarejestrowac i poczytac sobie co nieco (chociaz wiekszsc uzytkownikow to niemcy i pewnie kiepsko czytaja po polsku:D)